Nuffnang Ads

Friday, August 3, 2012

MPH ONLINEEE....

As salam..

Wah sonok la ni MPH dah ada on line...dan yang penting until 31 ogos ni semua barang yang diorder ada freeee delivery.....aku pun dah beli 1 buku..."Hidup Bersyariat" ...actually dah lama cari buku ni...2 minggu lepas tgk kat kedai buku Kota Tinggi rm55...tapi beli online ni harga adalah rm44..oklah tu free delivery lak tu....kalo on line almost 20% depa bagi diskaun...ada macam2 jenis diskaun lah untul 50% derrr...budak2 sekolah yg nak beli buku revision pun ada 30%....sapa2 yg minat koleksi buku 'chicken soup" leh aaa belii..ada lesss...aku ni lebih minat makan chicken soup..hahahahhaha dah pi terjah MPH ...berbaloi2...


No comments: