Nuffnang Ads

Wednesday, August 29, 2012

Raya Aidilfitri 2012

Assaalam....

wahhhhhhh boleh dikatakan meriahnyer sambutan raya kali ini.....almaklum...anak2 pun dah besar2...jadinyer raya tambah seronok sangat2.......hehehehehehe.....dari terengganu ke kota tinggi - Palong Timur - Muar - Rengit - Bukit Naning - Kota Tinggi - JB........tu dia route raya aku...heheheheheheh patah pinggang hubby drive...hehehehe....

oklah tema kali ni kitaorng pilih warna pinkkkkk.....wah colour gegirl lagi...hehehhehe....sib baik hubby n both muzzammils nak aje pakai baju warna pink...nak tunjuk gambo satu keluarga lum save pun dalam lappy...so kita tgk gambo hset ajelah ya....

raya kali ni yg meriahnyer both muzzammils....asyik main ngan 'sekufu' aje ...kelako lak bila danish nak panggil sepupu jadi sekufu...event nak tido pun dgn sekufu dia...makan pun sama ..kalo x der ibu ngan ayah pun tak per...masa nak balik ke JB..haaa tu dia danish nangis berlagu2...x mo balik JB..hehehehee..ha lagi satu kalo balik tganu mesti nak lalu stadium runtuh tu..apalah yg danish suka sangat ngan stadium tu..lebih 20 x lalu tak jemu2.....






No comments: