Nuffnang Ads

Wednesday, October 10, 2012

Jalan-jalan Bandung OKTOBER 2012 - Hari Kedua

ok sambungan...

kalo ikutkan perancangan memang nak pi Pasar Gasibu - Aria Jeans - Pasar Baru....tapi2..tapi2...tak jadi nak pi Pasar Gasibu..bulan dua ari tu dah pi cuma ni nak mengulang aje balik.....tulah difikirkan semula ngan safety dan masa yg terhad tak jadi pi Paso Gasibu....next pi Aria Jeans....Guess what? aaaaaaa ni ha si Fajar x tau kat mana Aria Jeans...huhuuhuhu sedih sangat...sekali lagi rindu Pak Udin......dah tawaf ntah kali ke berapa jalan yg sama2..last2 jumpa jugak....dah sekali lagi Aria Jeans TUTUP ya ari AHAD..pengsannnnnnn!!!!!!...see membazir masa tullahhh...dah2 cepat2 pi Pasar Baru wokk......








 Sampai sana manusia lum ramai lagi..jadi jalan pun lengang kangkung..hihihi....disebabkan perut dah penuh makan sarapan yg tak mcm sarapan sangat kat hotel tu...kitaorang decide tak mo makan dulu kat lantai 6...mm nak cerita apa ada kat Pasar Baru ni pun korang dah arif kan.....jadinya kita pi borong beg dulu...ada yg kawan kirim dan ada yg beli utk diri sendiri...aku lepas utk beg bibik ok aaaaa...2 beg utk diri sendiri ngan 2 lagi utk bibik..yg lain....huhuhuhuhu kat tangan masing2 dah ada 5 beg plastik sorang satu...heheh tu baru beg beb....hehehehe aku layan ajelah.........masih di lantai 6.....aku beli perfume....ala yg mix2....tahan lama lah jugak bau dia....aku amik kenzo flower hubby amik hugo boss...dua botol rp50k.........eh lupa kat sini aku nampak beg SEPET yg selalu dia pakai tu....bengong jugak aku tak beli masa tu...Rp350k...dalam RM113.....belum ditawar lagi..apap daaaa bila dah balik ni baru nyesal x sudah..lain kali kalo suka terus aje beli k.....heheheheehehe























 Lepas melaburkan duit di bahagian tas....kitaorng turun lak lantai bawah..ntah lantai berapa tah utk beli kain....memang berbaloi sapa2 yg nak kawin pi sini...bukan kain aje..malah apa saja benda leh di beli..cenderamata..ker kad kawin ker semua leh di tempah....tulah yg penting ongkos nyer aje yg perlu disediakan...kat sini kita dilayan mcm vvip...tunjuk aje kain apa yg nak di beli....mesti dilayan sambil di bagi minum air...hahahhahahhaha suke2.....layan aje lah pic ni.....




































ok sudah dapat beg dan kain .. meh kita cari tudung lak..sebab kak diba kita nak memborong tudung....dan aku of course kain...yg lain telekung lah.....dah ntah apa2 tah yg di cari.....masa masih panjangg....korang tgk gambo ajelah ..lagi suka kan? dari dengo cerita yg tak sudah ni....apapun belanja kat sini memang berbaloi dan murah.....kalo korang rajin kedai kat luar sekitar pasar baru sebenarnya lagi murah...cuma terhad lah pilihannya..hahhahaha paling kelako diorng beli bra harga rm 2.30..hahhahahaahhahahahaaahahahahah kelakooo.....malam tadi jalan kat skudai prade kak tie cakap eh ni kan bra yg adik beli..tgk2 harga RM12.90....hahhahahahahhahahahah sib baik ko beli dik.....hehehehhehe....









sambunggggg.......lagiii

2 comments:

Mochamad Ali mulyana said...

Bandung emang juara kalo ngomongin wisata kuliner dan belanja, tapi gak kalah seru main di Trans Studio Bandung, tempat paling favorite deh pokoknya, wajib coba kalo main ke bandung

Trans Studio Bandung said...

Bandung emang juara kalo ngomongin wisata kuliner dan belanja, tapi gak kalah seru main di Trans Studio Bandung, tempat paling favorite deh pokoknya, wajib coba kalo main ke bandung