Nuffnang Ads

Tuesday, October 16, 2012

Bali Heaven

ni sambungan yek dari entri yang lepas...

pas habis memborong terus isi perut kat lantai 6...ok tips makan kat Pasar Baru ni  : kalo nak makan kat sini sila tanya harga dulu ya...kat sini korang pasti terasa ala2 artis aje..once korang duduk jer memang semua serbu ko sampai rasa nak jerit aje.........menu ni buk menu ni mbak..air nya embak...rasa mcm nak tampo aje sorang2..hahahahhaa tak baik kooo...depa cari rezeki....apapun korang pilih sila anya harga dulu..amat2 penting sebab nak elakkan ko rang kena tipu....tanya kalo amik set ni berapa dan bla..pastu harga air pun kena tanya jugak..kalo tak tak pasal kena jus oren aje rm5..huhuhuhu...nak rekmen kat kedai mamat ni ...lupa lak nama dia..hahahahahaa.....suka ckp mcm orng malaysia celup...'makannnn le kat siniiii'..hahahha ....putih2 orangnyer...menu dia ada ikan terbang.....sedap dan amat berbaloiiii...... dan satu lagi kalo ada mamat yg jual kek lapis amanda...mm terpulanglah kalo nak beli...dia jual dlm rp40k-35k jer...kalo kat kedai amanda harga sebenar adalah rp15k...so terpulanglah ya....

wahh lepas jer shopping mcm tak ingat dunia....terus terasa badan ni sakit2 yg amat...mm more pada kaki lah kot..hahaha..lenguh gilerrr....apa lagi tanya Fajar tempat mana yg best nak service kaki lah...hahahhhahaha last2 dia bawak kita ke Bali Heaven SPA....wahhhh suke2......urut 1 1/2 jam...aikk lamanyerrrr padahal nak urut kaki aje...hahahahaa....rp110k...oklah tu...dalam hati kunyai kaki aku lama tu urut....hahhaha sekali kaki ngan tangan aaaa...siap aku ttidur bagai...sedar2 aje bunyi azan maghrib.....best oooooo ...hubby buat 1 badan....rp150k aje........pas urut segar bugar ko..leh soping lagi....hahhahahhahaha...dah alang2 dok Bali Heaven apa lagi....round FO dia lerrrrr.....hahhahaa....sangat cantik FO ni tau....














































No comments: