Nuffnang Ads

Tuesday, September 18, 2012

Rumah Rakit Bintan ,Tjg Serindit, Belungkor II

As salam...ok ni ada beberapa photo di Sekitar Kampung Tanjung Serindit berhampiran dengan Jeti utk Ke Rumah Rakit Bintan...See tenang kan air Sungai Johor tu waktu pagi2...ni dalam kul 7.45pagi.....





ok..next ...sedang menikmati pemandangan yg sangat2 cantik sewaktu atas boat ni..jgn tanya gambar mak jah mana...sebab mak jah tunduk aje......tak mo angkat kepala.....kitaorng bising pun dia suh diamm..jgn goyang...hehehehe...tapi bila nak balik atas boat...alhamdulillahhh...mak jah dah berani..berbaloi2....tapi memang sepatutnya perlu rasa takut tu sebab tak der life jacket lol....













excited tak danish dapat ikan..masing2 nak posing walaupun ikan beso tapak tangan aku jer...hahahahha....







No comments: