Nuffnang Ads

Wednesday, September 12, 2012

Jalan-jalan Ke LEGOLAND, JB

As salam...

Wah entri mcm best aje....hehehhe hari sabtu lepas berkesempatan pergi ke LEGOLAND...ala bukan masuk dalam pun saya nak amik spirit awal..al maklum both Muzzammils tu teruja bebeno....walaupun tak dpat masuk sampaike pintu gerbang pun dahcukup bagi diorang...

Ramai jugak pengunjung masa tu...almost singaporean..actually LEGOLAND ni belum complete lagi pembinaannya...still nampak kerja2 construction....apapun 15 sept ni pembukaan LEGOLAND ni kan..dah bayang ramainyer orang yek...ingat nak sambar anuual pass  tapi memikirkan bujang ku itu belum cukup semangatnyer nak naik all permainan kat situ..aku kuburkan dulu lah hasrat di hati nak beli pass tu....







Ini Bukan Maskot LEGOLAND ya...






No comments: