Nuffnang Ads

Wednesday, February 26, 2014

Restoren Upin Ipin JB

Assalamualaikum..

semalam otw balik kerja dapat sms .."Malam ni kita belanja makan...pilih tempat kat mana ya.."...wahhhhhh alhamdulillah semoga terus murah rezeki cik Noor Adeeba Mohd Dahlan (single but not available...hihiih)....almaklum 1st time dapat gaji..bersemangat sungguh nak membelanja kitaorng makan.....good!!hahahaha

Tanya budak2 nak makan mana? mcm2 tempat diaorang sebut...SOBB pun masuk dalm senarai..hahaha..yg best New York Hotel pun ada...hahhaha melampau!!........last2 utk berlaku adil pada pengeluar duit dan budak2...meh kita pi Restoren Upin Ipin....yeaaaaa..budak2 suka...mak bapak budak ni ikut aje.....

Bertolak dlm kul 8 malam....teruslah menuju lokasi ke Uda Business Centre...rest dekat ngan JAKEL...lalu depan jakel pun rasa ada yang memanggil2..kain!kain!..meh sini!..melambai2 patung2 yg tersusun kat JAKEL tu..hahhahahahaha..kalo dah pompuan memang x leh dipisahkan dgn kain...hahahhaha.......ok sampai2 aje..bukak pintu..dah dengo dah suara upin ipin...budak2 pun dah melompat keriangan...layannnn...orang pun leh tahan ramai malam tu...

ok kat sini kita kena buat order sendiri..depa bagi pen n kerta with menu...tulis mana menu yang nak korang order..panggil waiter..pass the form....done..tunggu ajelahhhh makanan sampai....malam tu kitaorng order
  • 2 mangkuk Mee Kari- recommended...(beso mangkuk...eh mangkuk aje beso kot...hehehehheeh isi banyak jugak)
  • Nasi goreng Cina serve with sate 2 cucuk, keropok - sedap
  • danish order set ayam goreng - ayam seketul + kentang goreng smile tu
  • Air Bandung soda 2 gelas
  • Air bandung cincau
  • Coklat blended 2 gelas
setiap menu tu adalah nama nyer yg tersendiri....aku idok lah menghafalnya....sambil2 makan layan cerita upin ipin....servis? mmm agak lambat jugaklah...nampak sikit kelam kabut...tapi yg aku suka, aku order lambat dapat cepat...nak tau napa? hahahhahahahahaa agaknyalah ...aku pi tulis kat form order tu..."CEPAT SIKIT YA...KITAORANG DAH LAPOOOO ;)..hahhaha

Total Bill : RM74.90.....


















No comments: