Nuffnang Ads

Saturday, February 15, 2014

Jom Mandi2an- Stella Water Park, Star Hill Golf resort, JB

Assalamualaikum...

Wah panjang tajuk entri u...ngada...heheehe..ok ni boleh dikirakan sebagai entri perkasam ya...ambil masa yg sangat  lama untuk diupdate dan diuplod..hahaha...

sampai dah tak ingat tarikh bila pi sini..yang pasti masa tu hari sabtu rasanyer...tak perlah yg penting dah sampai sini...disebabkan cuaca kat JB ala2 padang pasir memang kenalah berendam jawabnya..yg paling seronok of course anak2lah..mak ngan bapak ni support aje..hehehhee...ok kali ni pergi 2 family..aku ngan kak lily...dua2 ada anak sebayakan ....

Lokasi : Star Hill Golf Resort, Stella Water park
Harga tiket: RM19
Buka : 9pg-kul ntah sampai petang lah rasanya
  • Kat sini, makanan luar memang x leh bawak..even air mineral pun diorang persoalkan. pak guard memang cek satu2 ooo beg korang...aku ni yg bwk bekalan susu pun diorag tanya mcm2.....so jgn kecik ari lah ya kalo yg bawak bekalan tu kena habiskan jugak kat car pak......hihihiihi
  • budak 3 tahun ke bawak x kena bayo...masa tu lah ..x taulah kalo 2014 diorag caj..jgn marah aku yek
  • pakaian x derlah kena wajib pakai swimming suit...boleh aje apa2...janji x sakitkan mata orng lain
  • pelampung leh bawak...kalo x nak bawak leh sewa
  • ooo kolam terbahagi dua yek..satu utk budak2..satu lagi dewasa...oo yg dewasa ni leh tahan dalam jugak....
  • makanan dalam ni mahal lerr..nugget 3 ketul pun rm3....hahahha...rasanyer semuanyer start ngan rm3...
kitaorng berendam dari kul 10 pg sampai 2 petang..akibatnya memang sunburn habis..hahahha walaupun cuaca memang redup gilerr.....so pakai ajelah sunblock yek..memang berbaloi...walau dalam hati mcm ngada2 aje..belive me..memag rentung..hihi






pak guard bukak beg satu2 oooo...mmm napalah gambo ni terbalik2 ..pening aaa

car park

bayo kat sini dulu..baru masuk..pastu baru lalu tempat pak guard yg rajin giler cek beg

kolam utk kanak2 rebena..yg mana kadang2 mak bapak budak lagi over dari budak2







Aktiviti pas mandi

1 comment:

Ies Shinoda's said...

akak nak tanya harga tiket untuk dewasa dan kanak2 berapa ye ?