Nuffnang Ads

Sunday, February 23, 2014

#Groupon : Manhattan Fish Market

Assalamualaikum...

Blurrpppp!!! buruk tol perangai..hehehehehe...jumaat minggu lepas pi Manhattan FM kat Aeon Kulaijaya...saja beli kat sini sebab x pernah mai lagi JUSCO sini....ooo hari tu groupon ada offer rm49 makan kat MFM..dapat platter fried ngan flaming seafood....wahhh siap hidupkan flaming depan kitaorng lagi...hihii.....dapatlah rasa udang terbakar...ni mesti pasal ketaq depan kitaorng sampaikan udang tu naik hangus...

Berbaloi2 makan sini n beli kupan from #groupon ni...siap tapau bawak balik lagi...banyak portion setiap platter tu..ada nasi, sup + garlic bread +pelbagai hidupan seafood..memang sebulan aa stop makan seafood..oyster pun ada

foto from six-and-seven.com / google
Haaa..tu dia berapiiiii dah ku kata....hehehhehegambar aku tak derlah mcm tu..tu pun menggoogle ..tapi sebijik aa mcm tu...hehehehhe..









Lepas makan sepuasnya, kitaorng shopping kat jusco..sebabnya aku dapat baucer rm50 dari nestle solid food..adalah hantar foto ipan dapatlah voucher shopping..apa lagiiiiiiiiii...danish ngan ipan pun start lah mempau ayah nyer yg terchentaaaaaa..... mmm cantik bajak tukan...tapinya hari ni dah terbongkang dlm kotak..main nyer kejap aje...sabo ajelah budak2 ni....


wah kenyang makan ...ceria aje masing2




cian cik deba...ni ha mamat jusco ni panggil cik deeba makcik..hahahahahahahaha..

ni dia 'pakcik' jusco tuuu...haizimi ker apa namanyer..jatuh saham deeba..apapun dia sangat rajin melayan kerenah budak2 ni....
 

No comments: