Nuffnang Ads

Tuesday, March 15, 2011

Hatiku tengah BENGANG!! actually Aku tgh Bengang...

Salam...

mmm tgh geram sesangat ni..geram..geram aku tgh geram..geram bermacam ragam...aaaaaaaaaaaaaaaaaa...mmm dah 2 minggu tak dpt spent masa ngan danish n my mum...ingat dapat lah spent masa together2 ujung minggu ni...siap dah rancang nak sambut besday mak usu n danish...tapi nampaknyer semuanyer tak jadi...ni semuanyer gara2 hubby yg banyak kerja..dari minggu lepas dia asyik stay up aje..geram tau ...mm terpaksa cancle everything nampaknyer..mm bahan2 kek yg aku punyalah excited beli semalam, ada jugak aku campak aje dalam tong sampah!
mood: sedih sesangat+geram sesangat!!

No comments: