Nuffnang Ads

Monday, February 8, 2010

Gubahan Coklat

mm hari sabtu ari tu, huhuhu ringan tulang sikit nak tolong ibunda tercinta wat gubahan utk majlis tunang anak teman segossipnya....almaklum mak memang expert bab mengubah2 ni...hehehehe nak dijadikan cerita mak suh kitaorng wat gubahan coklat...hahhaha pandai lak kitaorng ni..makan coklat bolehla..hehehhe..nak tu tak kitaorng wat apa ngan coklat tu..of course suku dari coklat tu masuk dalam mulut kitaorng..terutamanya danish...semua coklat tu dia punya....huhuhuhu..cakap banyak tak guna..enjoy d'pics...

susun coklat mcm ni..
haaa..dah jadi mcm ni kan.....follow the next step..bubuh lah butang antara coklat2 tuu..sukatilah nak colour apapun...

pastu watlah kolar baju tu...nak wat baju kemeja kerr..wat baju melayu kerr..apa kerrrr..terpulang...

pastu..threee...walahhh...ha..dah siap kolar..hias2 n nilah hasilnya...tarrrraaaaaaa....
jadilah baju dari coklat....


hehehehe..selain tu ada lagi gubahan yang mak aku wat...suka tgk sirih junjung yang mak aku wat tu..simple..tapi menariklah bagi aku...

p/s : nak tau apa ada di Bandung? meh klik sini

2 comments:

ASTRO said...

hi.. suka gubahan choklat..very nice.. can tell me what the base is? my mak also want to do...

O J O L A L Y said...

base dia pakai gabus jer..n then balut ngan kertas kilat yang kedut2tuu..kertas apapun boleh