Nuffnang Ads

Monday, February 1, 2010

yokkk...Mangann.....kat Huizu Hot Wok..

salam.. Wah...semalam ada orang tetiba nak makan c-food...kita ni sokong aje....mcm sedap jugak...ada jugak offer kat orang tu yang kita nak masakkan utk dia....tapi ngan syarat singgah kipmart lah nak beli bahan...hehehhe (dalam hati jangan dia cakap ok kita singgah kipmart....)..tup2 orang tu cakap..'tak yah masak2lah..kita makan kedai jerrr........."eh..tak pelah kita masak aje" jawab aku ngan penuh sopan santuuuunnn..tapi dalam hati aku (yahooooooooo..yess..yess...tak yah masak....)....ampun bang....

So call adik2..merangkap bibik no 1 ngan 2..suh siapkan tuan kecikk..kita makan luar..."tapi buk itu udah di buat nasik gorengnya'...mmm..wat sarapan esok pagi jerrr...(hehehhehe..nasib aaa basi ker idok)....kitaorang decide makan kat Huizu Hot Work-Chinese Muslim Cuisine.....dah banyak kali makan kat sini....tang ni baru nak promote....(tuan kedai bagi kami discount yek lainkali......) kedai ada kat Mutiara Square....area Taman Mutiara Rini......macam2 ada....kena cuba udang oat ngan ice blended buah naga aaaaaa.....sure korang jatuh cinta kali ker 1000x......nyummmyyyyyyy.....yang bestnya kat sini satu hidangan aje leh makan utk 2-4 orangg....dan yang paling penting servicenya tip top..cepat tull (cik cat'z lainkali turun JB makan sini yekk....sesuai utk ko yang suka mengetes2 ni..)

Dekorasi tempat makan yang cantik n selesa jer bila nak makan..

heheheh bab order makanan bio boss yang decide..menu.. :

ikan siakap masak 3 rasa.. mmm suka2..ikan tak bau sangat..saiz xxxl tuu....

Beancurd With black mushroom +Tomyam...wahh sampai tak terhabis kitaorang makan....banyak betul bahan dia....

paling special Udang Oats.....suka..suka..udang dah siap kopek kulit...danish tukang habiskan oat..suka-suka...udang nyer banyak sangat..gaduh bibik2 aku bila suh habiskan udang2 tuu

mmm ada hati nak order ketam+sotong....sib baik hold dulu..sebab makanan kat atas2 ni tak terhabisss..banyak tullah...air lak...adik aku order starfruit with plum, pineapple jus, manggo with jelly 2..satu utk anish n hubby..aku lakkk..biasalah dragon fruit ice blended........

Silalah kecur yaa...

sesapa yang tak suka masakan pedas2 leh aaa datang sini.......makan utk 5 orang ni semuanyerr RM89 aje..yelah ngan hidangan nyer yang banyak cengitu.berbaloi2......tak mahal pun kan.....

Pelakon2 untuk entri kali ni ..jeng-jeng-jeng... :


Tengok danish nyer gelagat lagi senak perut dibuatnyerrrr.....hehehe rambut baru tuu..ini budak paling susah nak suh potong rambut..

Bibik No 1(tak kasi appear nama sebenar...)

Bibik No 2...ala puan..ngakk maulah fotonya di ambil..isin loooo

Bawah : Pelakon Utama..kalo idok dia yg kua duit harus bibik2 kami yang kena cucui pinggan kat belakang

2 comments:

~~MummyIhsan~~ said...

waa... x pernah tau pun tempat nih... walaupun dah beberapa bulan dok kat mutiara rini... malam ni gak gue pegi... menggoda tul la... cane nak diet nih... adusssss... =P

Founders said...

Minta laluan link your entry dalam facebook Huizu Hot Wok.
Terima Kasih atas sokongan tuan/puan.
Jemput datang makan besar sekali lagi and Just mention your blog name masa kat cashier for immediate discounts. TQ again.from the Founder of Huizu Hot Wok