Nuffnang Ads

Monday, February 22, 2010

Saturday yg Indah...

salam....

sabtu pepagi dalam kul 10 dah bertolak ke UKM Bangi....nak attend wedding anak en padil (boss hubby)...danish n uncle 'kecit' dia yang lebih mesra dikenali as pak cik amir...follow sekalii..wahhh gamat kereta ngan kerendah budak dua orang nii...hehehhehe...telompat sana telompat sini....perjalanan ke Bangi ok...cuma ada beberapa accident kat highway...seriau jugakk..hopefully semuanyer selamat.....Kitaorang sampai dalam kul 12.30tgh....terus aje terjah kenduri kawin tuuu.....wahhh serba serbi hijau ptih...nice sangat...sib baik nasik tak colour mcm tuuu..hehehehe....


menu : Nasik tomato+daging rendang+ayam masak merah+dalca+acar+air jambu+bubur kacang merah +lengkong+buah2an.....wahhh semua kitaorang makan......senang cerita kenyang beb....sempat jumpa prof2, abang zul n wife...n kereta kak dib..orang nyer tarak jumpa...hehehhehhe....(blog aku kalo tak der gambo makan2 tak sah..bak kata opie)

lauk hubby

aku nyer part.. kongsi ngan danish


dah janji ngan long lia nak jumpa kat bangi lepas ni..tapi disebabkan aku awal habisnya...aku janji nak jumpa kat alamanda aje...cian lak kat danish yang sememangnya cari 'car' kat tempat kenduri kawin...mana ada daaaaaaa.....huhuhuhu aku jugak yg gatai mulut cakap kat tempat kawin nnti ada jual toys car....kalo tak cakap gitu nanti dia tak nak piii....huhuhhuhu....

so..next kita pi alamandaaa...........dah sampai sana...memang favourite place dia lerrrr...shopping complex..terkejar sana tekejar sini ngan pak cik diaaa...aku ngan perut yang dah nak memboyot (eh hubby pun sama) ni follow ajelah...sambil tunggu long lia mai....apapun kitaorng happy bila tgk dani happy....

sibuk pilih toys...

danish with pak cik amir..

penat main..pekena air masak sat

sambung lagi...

hantar kat URTV..ok tak?

eh..apa niiii?

last2 sampailah long lia yang ditunggu2...hehehehe...kitaorng serbu Pizza Hut kat alamanda....tgh tunggu piza..eh tgk danish dah tido..penat sangat aa tu lompat sana lompat sini.........cian hubby kena dokong danish yang dah dekat 20kilo tu......nampaknyer tak lama aa lepak ngan long lia n azmi..tak perr..minggu depan kita gathering kat MUar lak...sambil2 kena keladi goreng, keladi pengat, keladi supp..eh apa cerita asyik cakap pasal keladi ajeeee....tungggu next entri....

ni lah long lia yg ditunggu2...

hubby ngan long azmi yang memang susah tul nak amik gambo diaaaa

tgk hasil danish survey alamanda....

love this pic


No comments: