Nuffnang Ads

Sunday, April 12, 2015

Rakit Pancing Air Bintan, Johor Part 3



Assalamualaikum

Siapa dah pernah pergi Rakit Pancing Air Bintan di Ladang Sungai Papan? Hands up !!!.... hehehe diri ini aje dah repeat 4x pergi ke rakit ni..... serius seronok walaupun bukan aku yg dapat ikan...hahaha.... suami dah minat mancing isteri mesti kena bagi full support.....barulah jadi isteri yg mithali....tak gitu??

kat sini memang sesuai utk bawak family...anak ke cucu ker nenek ke datuk ke jiran tetangga pun sesuai lepak kat rakit ni....kemudahan tip top..... boleh lah memenuhi keperluan asas sekeluarga...dulu aku pernah cerita kat blog pasal rumah rakit ni.....meh klik kat SINI ..nak overnight pun tak susah..katil disediakan...tak yah kita bersusah payah nak mengangkat toto bagaikan..hehehe....dapur pun turut disediakan kat sini..tinggal ko masak aje...so suami2 yg minat mancing ni leh lah bawak isteri terchenta ya..... sambil2 mancing mintak isteri suap mi maggi...heaven u...

aku dah selak kalender...1 mei - 4 mei ni Joho cuti panjang..apa lagi meh aaa booking Rakit Air Pancing Bintan ni....owner ni pun sangat murah hati.....kira mesra rakyat gitu...hehehhe ..tak jemu bagi tips memancing...panggil dia abg azmi utk booking..013-710 2188....service tip top...


wah lepas ni glamour lah bang....nanti ramai mintak sain kita x tau..hahhahaha.....musim cuti ni memang sentaisa penuh la..so sapa cepat dia dapat lah....ada 4 buah rumah rakit yang korang boleh stay...semua nama ikan...rakit tebal pipi..rakit siakap..n rakit apa agi yek...lupa...baru2 ni abg ni bawak pi rakit tebal pipi....a lot of improvment dari yang pertama kali aku pergi dulu...... yg penting sangat selesa....meh layan gambar...














haaa..kan dah cakap selesa kan...nora kasi 5 bintanggggg!!!....ni baru salah satu rumah rakit yg ada...ada lagi 3 yg aku x amik gambo....so sapa2 yang nak booking jgn segan2 nak call abg ni...insyallah kalo ada rezeki tak kemana kan...... meh aku tunjukkan ikan yg diorang dapat masa stay sini..pinjam gambo sat ya abg...




ha..banyakkan...rezeki diaorang.....pada sapa2 yg nakkan pengalaman mcm ni....jgn malu jgn segan.....call aje.....kalo nak tau lokasi klik link at bawah  ni ya...

No comments: