Nuffnang Ads

Tuesday, April 28, 2015

Centrel Market Kl aka Plaza Seni...

Assalamualaikum...

dah berapa tahun aku x kesini.....perhhhhhh....almost 10 years maybe....la ni CM pun dah banyak perubahan...yelah utk aku yg dah lama x kesini memang aaaaaa nganga..hahhahahahaha...ni pun sebab x sengaja pi CM.... hahahaha semua gara2 both muzzammils aa ni..kui2...oklah at least diaorg tau aa CM tu apa kan....

Banyak aktiviti yg diorang leh buat kat sini..
.antaranya warna lukisan batik...ooo ni memang favourite both muzzammils..suka beno diorang buat aktiviti ni..last buat kat alfa batik kat ganu..masih simpan lagi drawing tu..apapun meh tgk apa yg diorang buat kat CM







No comments: