Nuffnang Ads

Thursday, July 4, 2013

Macam2 cerita

Assalamualaikum..

dah lama rasanya tak update blog kesayang ni......mcm2 dugaan dan macam2 cabaran sepanjang bulan Jun n Julai ni......senang cerita listing ajelah yek..mana yg ingat daku catat mana yang tak ingat bye2 ajelah...apapun ni untuk rujukan sendiri di masa mendatang..

  • 1st kita mention perkara yang baik2 yek..alhamdulillah....tulah dah dinamakan rezekikan...en boss dgn murah hati bagi bonus pada semua kakitangan kat opis ni...+ kenaikan gaji jugak...syukur...bonus kali ni banyak jugak...berapa bulan yek? ntah malas nak kira..hehehehhee...rezeki anak2
  • sepanjang bulan ni memnag bulan hetic lah..miting sana sini....ada yg stay sana ada yang balik hari..ishh penat sungguh badan ni..dulu2 masih muda boleh lah tibai aje kan..ni dah masuk 3series ni semuanya sakit2...hihihii
  • Perniagaan Dobi en Hubby jugak semakin baik..alhamdulillah dah ada pelanggan tetapkan.so teruskan berdoa ajelah agak semuanya berjaya..aminnnnn...tapi tu lah ada benda yang perlu dikorbankan...sabtu ahad dah tak mcm happening sangat...masa ngan family pun dah kurang.....anak2 pun tak leh duduk kedai sangat sebab diorang tu alergik cuaca...kalo cuaca panas sangat memang cepat demam...walaupun main kat kaki lima kedai..sound funny tapi tu lah kenyataannya.....mm hubby kata bersabarlah lagi 2 ke 3 bulan...kalo semuanya dah stabil insyallah semuanya akan jadi sedia kala...oh pengorbanan....kami redho walau dalam keterpaksaan
  • mmmm ni bab sedih lak..sepatutnya 1 JULAI 2013 ni tarikh keramat buat hubby..tapi x tahu di mana silapnya dan di mana puncanya en Hubby gagal melaksanakan misinya....patah hati? kalolah perasaan tu boleh digambarkan lebih patah hati gamaknya perasaan aku ini..rasanya mcm sia2 aje selama ni kitaorng terpaksa tahan dan terima segala perubahan diri dia termasuklah kena marah, tension dan mcm2 lagi lah sewaktu dia menjalani proses tu.......Allahuakhbar!!
  • 23-25 jun baru2 ni ..danish kena admitt kat KPJ..sebab asthma dia kronik masa tu..almaklum masa tu musim jerebu kan.....pulaknya terdedah dengan jerebu ni..jadinya bertambah teruk lah jawabnya.....apa yg bagusnya..sikitpun danish x nangis bila tangan dia kena cucuk dgn jarum...aku yg ngelabah bagai nak gila..sure dia menjerit punya almaklum anak manja..sekali tu aiiiiiiiiii tak sakit katanya..cuma berkerut2 aje.....bravo my danish..alhamdulillah dia dah sihat.
  • la ni tinggal adiknya pulak ....dah masuk hari ke 3 dia demam aje ..tak kebah2..panas memanjang jerrr..risau si kecik ni demam....apapun tgklah kalo x kebah jugak nampaknya KPJ lah tempat dituju...
mmm dah banyak yg diceloteh ni..apaapun akan diupdate ari masa ke semasa kalo daku teringat....

No comments: