Nuffnang Ads

Sunday, June 23, 2013

PARENTS DAY Tadika Indah Ria

Assalamualaikum...

hari ini ada parents day dekat tadika danish...actually baru aje balik amik report card dia.....alhamdulillah semua subject A....cuma satu aje yg mcm meresahkan aku as a parent....dia kurang bergaul dengan kawan dia..maybe kawan dia too aktif dan dia rasa mcm terancanm sikit..tu kata cikgu dia lah.......dia tekun dalam wat kerja dia...tulisan cikgu dia kara perfect..cantik kemas..kalo di soal bab belajar ni memang dia jawab..tapi kalo cikgu tanya bab personal memang dia just senyum aje tanpa berkata apa.....oh my son!!!!!

apapun ibu doakan yang terbaik utk wan danish muzzammil di masa mendatang.....love u so much..oooo disebabkan jerebu ni danish kena asthma waktu dan tika ini.....cepat sembuh sayangggggg

masa 6 bulan

eh dah 6 tahun laaa

No comments: