Nuffnang Ads

Monday, July 22, 2013

Cik Ipan Admitt Hospital KPJ

Assalamualaikum....

eh jgn terkejut pulak...ni sebenarnya entri yang dah lama tersimpan ..tak sempat2 nak diposting...ingat tak entri yang bgtau cik ipan dah 3 hari demam panas? mmm dah macam2 cara kitaorg usahakan utk turunkan suhu badan dia sehinggakan kitaorg buat perkara yg x masuk akal...x jugak berjaya turunkan suhu badan dia...last2 dah masuk hari ke5..kitaorg gagahkan jugak pi johor specialist....nak tak nak cik ipan kena stay sepital almost 5 days...sebab doc dignosis cik ipan nyer paru2 kena jangkitan kuman @phenumonia....... banyak tompok2 putih belah kanan paru2 dia...poor my boy...pada hal 2 minggu lepas abg dia dah admitt sini..kua abang masuka dik lak ya...huhuuuuhu n of coz aku kena amik cuti almost seminggu sebab nak jaga cik ipan kat sepital..

Tambah mengharukan 1st day puasa kitaorg sambut kat sepital...waaaaaaaaaa..merasa jugak 3 hari puasa n buka n sahur disepital....nasib baik amik bila 2 orang jadinya x derlah malu sangat nak makan2 ker apa...yg kelakarnya katil sebelah sampai   4 kali tukar pesakit tapi  cik ipan tak keluar2...aku dari sihat sampai demam dan kebah semula..hahahhaha......hubby jaga danish kat rumah sebab danish sekolah dan kebetulan pulak dia jugak kena demam panas..walahhhhh ..takkan nak admitt jugak...huhuhhu..cukup2lah..nanti naik kerja jer ibu dpt surat bhenti kerja lak....

dah duduk sepital lama cik ipan pun naik boring..asyik nak ajak turun pi kedai kat tingkat bawah aje..dah setiap kali turun mesti habis duit beb..udahlah mahal2 mainan dia..cik ipan lak tak dapat jer nangis ajelah modalnya...haiiiiii sabooooo jer.....nama pun budak kan...

bila dah masuk sepital ni ..alhamdulillah ramai yang datang melawat...sampaikan bila nak discharge sampai 2 beg makan kitaorng bwk balik..pemberian orangkan....thanks so much...

dari 8-12 julai cik ipan duk sepital bil aje dah rm6k...huhuuuhuuuhuhu....dah yek jgn masuk sepital lagi tau,...ibu doakan both muzzammils sentiasa sihat walafiat...aminnnnn













No comments: