Nuffnang Ads

Monday, June 8, 2009

past weekend!!!

aaa rindu sama ibu tersayang..2 minggu tak balik rasa cam 2 tahun aje tak tgk ibu tersayang...minggu lepas banyak sangat jemputan kawin..al maklum cuti sekolah ..masing2 berebut nak wat kenduri...bab kenduri malas aa cerita...

ahad baru 2 ni , aku , huby, dani, kak tie, adik n honey pi mancing kat belungkor..niat di hati just nak bawak dani jalan2 tgk bot..heheheheh tapi dalam bonet kete dah get ready pancing...hahahahhaha.....manalah tau air laut elok kan..so ni kunjungan kami yang kedua secara rasmi la ke tanjung belungkor.....hahahhahaha....sampai2 aje..ada lak kemantin wat photo shoot ...hehhehe cantik..al maklum cuaca pun cun..langit membiru...hahha apling kelako potographer tu..korang tak caya..aku sempat candid aksi dia...


sori bro..lu memang kelako..apapun dah mcm 'spongebob belungkor'....hhehehehe very d'cute...aku pun tak lepas bakat jugak..maklumlah amatur...camera pun hset aje..tak kisahlah janji aku puas hati......nanti aku paste pic yang mengambarkan bertapa cantiknya tjg belungkor waktu tu..oklah berbalik pada niat 1st..hehehhehe huby, adik, n honey melabuhkan joran memasing..hahahha jgn tak caya..tak lama..naik ikan kitang..beso lak tu...hahhahahaexcited giler honey...kecoh jeti hari tu..orang sekeliling sorak sama..hahahahha..maklumlah dah berkali2 dia mai sini..ni 1st time dia dapat naikkan ikan..memula adik aku yang dapat..tapi lepas...cam nak patah joran dia masa menggulung tu..hehhehehe..last2 lepas...frustttt gilerrrr...


hehhe mulanyer aku tk join..dok sibuk amik gambo..last2 teruja nyer pasalll aku join sekali..tapi joran tak cukup aku pakai tali tangsi aje...hehehe...dapat jugak 2 ekor kitang...yang tak syoknyer kitaorang mancing kejap aje..tak sampai sejam..coz dah maghrib daaaaa..balikkkk..next week kitaorang nak serbu lagi tjg belungkor.......nak ikut?

6 comments:

epul said...

cambest je tempat ni....butravi

epul said...
This comment has been removed by the author.
O J O L A L Y said...

meh aa join aku balik kota weekend ni...pi kenduri yahya sekali...ko tak leh mancing yek? bini ko peknen kan?..hehehehhe..ko tengok kitaorang ajelah

kwn baik tikoos said...

alahai...
sempat ko candid aku tgh shooting eh bro.
nice candid.segan aku dowh!
hik3....

http://ekphotography.asia/blogshadie

O J O L A L Y said...

hahahaha..ko tak cakap ko kawan ijat..hahahaha sori bro..tapi ko memang 'cute' aa masa tuuu....aku ni as pompuan melayu terakhir pun tak tahan gelak tgk gelagat koo..peace!!!

dEEba daHLaN said...

..wOoOo..
..ape jadah la kemantin tu nk tgkp gambo kt c2..
..kot ye pon pkai la proper ckt..
..da cam antu air da kite tgok..
..aaaa..