Nuffnang Ads

Wednesday, June 24, 2009

Nak Mandi Tolammm...

ni merupakan aktiviti utama dani kalo balik gumah nenek..huhuhu 'nak mandi tolammmmmmmmm'..aaaaa pengsan nak bayo bil air dik weii..dia ni kalo dah start mandi liat sungguh nak suh naik..al maklumlah.....dah syok berendam..mm ni terus pi sunat pun tak pe ni..kwang2x....pantang kalo orang nak angkat dia...'no no no..don't want'..eee manalah dia belajo cakap macam tu..banyak sangat tgk cartoon ler tu..hehehehe..aku dah macam life guard dok tunggu dia mandi...kang kalo tak sabo ngan aku2 join sekali..hehehe..al maklumlah cuaca la ni panas sangat....mcm teruja jer nak terjun sama.. hehehehe...

nasib aaaa..kalo bil air nenek melambung..hahhahaha..ayooo tak tau..dani jawab sendirik ngan nenek yek...hehehhe..




No comments: