Nuffnang Ads

Sunday, September 29, 2013

Pertandimngan Mewarna UTM

Assalamualaikum..

dari minggu lepas sekolah danish ada bagi borang pertandingan mewarna di UTM....mcm best aje kalo both muzzammils masuk...yelah at least adalah jugak pengalaman kan....so pada hari sabtu mean semalam aaa.... pagi2lah both muzzammils dah bangun dan bersemangat nak masuk contest tu.....kala pensil pun aku dah belikan semalam as persediaan diaorang masuk pertandingan....rm29..perhhh tak perlah as long as diorang happy.

Dalam kul 10 pagi kitaorang bertolak gi UTM...waahh ramai orang yang daftar..yuran penyertaan pun RM2 aje...dah alang2 tu daftarkan si ipan sekali..yelah ngengek jugak nak join contest tu walaupun umur tak cukup...hehehehheheheheehe....




kul 10.30 pagi contest pun start.......budak sebelah danish danish colour punyalah cantik ..kemas aje...yg danish kejap dah penat lah apalah..tapi cun awesome jugak dia mengala....cik ipan tak yah cerita..baru aje kala 1 seluar dah penat...'jari saya dah sakitlah ibu'...kejap2 'ibu nak susu'...hahahhaa apakah itu? tak perlah yg penting both muzzammils dapat pengalaman kan....













kul 12.05 tghari masa pun tamat......so all parents n contestent kena bkumpul di dewan utk majlis penyampaian hadiah....so MC pun umumkan pemenang dari 10-1....sampai no 4 aje MC pun umum..budak sebelah danish yg kala kemas tu dapat no 4..dalam hati for sure lah danish tak dpat........sampailah MC umum no 1 aka juara...sekali pemenangnya WAN DANISH MUZZAMMIL...waaaaaaa..alhamdulillah...x sangka u ..anak kita menang....danish pun cakap 'haaaaa kan saya dah cakap saya menang ibu.....'soronok sangat dia...adik dia yg tak memnag pun rasa mcm menang jugak....alhamdulillah sekali lagi..penyertaan pertama kali danish dapat juara...insyallah kalo ada pertandingan mcm ni lagi bolehlah both muzzammils join..












No comments: