Nuffnang Ads

Friday, August 16, 2013

Pengemar Nandos.....murah2 RM33 saja

Assalamualaikum...

sapa pernah purchase dari livingsocial ? ...ala ni kira mcm milkadeal, DSRY dan mcm2lah..konsepnya kena beli voucher ngan diorang......aku rajin aa bab2 mcm ni..pernah purchase utk vouncher Malayvillage, Kenny rogers dan yang latest ni Nandos...

la ni livingsocial ada wat open voucher utk Nandos...klik SINI utk tawaran dari Nandos...tinggal 5 hari aje ook..dengan RM33 korang leh dpat sepertimana di bawah

Full Platter (worth RM61.50 nett) consists of a whole PERi-PERi flame-grilled chicken, basted in your choice of 4 PERi-PERi flavours (Lemon & Herb, Mild, Hot, Extra Hot) with either 2 Large or 4 Regular Sides



korang boleh reedem voucher start 16.8 ni sampai 18 oktober 2013.....nak dijadikan as gift pun boleh voucher ni....yang penting ko leh reedem lebih 34 outlets tau...kat JB aje dah ada 4 kot...Jusco Tebrau, Kotaraya, Pelaza Pelangi dan mana tah yek...lupeeee...heheh..

aku dah purchase sampai 2 voucher..leh la bawak family makan sesama....jimat..sambil2 tu leh mengeratkan tali silaturahim oooo..bayangkan makan gelak makan gelak...hahahhaha nak tergelak dah..poyooooo...dahlah kalo  mau klik SINI  ya....

No comments: