Nuffnang Ads

Wednesday, August 14, 2013

deko2 aidilfitri 2013 - Taman Sri Pulai Perdana

Assalam

Wah masih dalam mood aidilfitri lagi ni jahhh...yelah kalo ikutkan hari ni dah masuk hari raya yang ke8 kan...of coz masih ada lagi mood raya walaupun kerja kat opis melambak2...hahahahaha....sepanjang bulan puasa lepas langsung tak sentuh barang2 kat rumah.....bzzz memanjang sampaikan asyik stay back kat opis n weekend pun sibuk kat opis...teruk betul rasanyer..yelah hubby mana yg tak muncung kena jaga anak2 kan...walaupun duduk kedai dobi tapi kalo dah 'world' punya perangai hahahhaa sapa x tension kan..

oklah pasal deco2 ni kan..dah rupa eric leong lak rasanya..x derlah deco mana pun..setakat tukar kusyen ngan langsir pun dah masuk dalam kategori deco ker? hahahahhahahahaha......rumah kecik aje kak yong ..susun perabot mana pun sama aje keadannya.....oklah kali ni memang ibunda terchenta yg banyak nolong...dia buatkan kusyen..bantal kerusi..jahitkan langsir....cuma yang aku beli langsir 2 panel aje..yg lain of course my mom punya tangan..kalo aku yg wat..hahahahah alas kaki pun lagi cantik...ehhh flower arrangment pun mak yg buatkan..aku tau..letak aje..hahahha..dasyat ooo aku ni....









haaa kan dah cakap tak der apa perubahan pun...eh banyak ruang aku x amik gambo...dinding pun aku cat kala krim oo...tapi x der beza manapun...apapun oklah kot rasanyer...nampak sikit kelainan....so dah siap mengemas aku ni leh aa jemput sapa2 yg sudi dtg rumah aku yek...colling2 dulu yaaaa..kang ada jugak yang datang makan biskut kering..tahun ni aku x beli kuih pun..ada pun satu balang tu..kuih belinjo aje...hahahahaha

No comments: