Nuffnang Ads

Wednesday, April 3, 2013

Keputusan Exam Mac 2013

Assalamualaikum

Bulan 3 ari tu aku ada bgtau yang Danish ada amik exam/ujian kat Tadika Indah Ria kan....alhamdulillah semalam dia dapat dah keputusan exam tu...BM 100...MATH 97..salah 2..dan BI 97 ..salah 1 aje.....alhamdulillah...bila ditengok balik kertas tu kesalahan yang danish buat dapat disimpulkan disini yang kesalahan tu adalah atas kecuaian dia...kiranya bukan dia tak tahu buat tapi sedikit cuai disitu......apapun alhamdulillah dan tahniah atas kejayaan dia.....Thanks Allah sebab bagi kepadaian pada danish...walau pun dia sendiri hampa tak dapat 100% ...apapun abg dah cuba yang terbaik kan....

So lepas ni kena get ready utk prepare dengan next 1st mid exam....Nampaknya abg kena banyak buat revision....hehe dah paham dah nanti situasinya macamana...biasalah kekadang dia cepat bosan dgn benda yang dia dah paham..bila suh buat latihan mulalah...saya mengantuklah ibu....abang pening ni ibu.....abang bosanlah (?)..sampaikan adiknya pun dah pandai cakap bosan...huhuhu...hai sabo ajelh bujang ibu ni ya....banyak alasan....

ok ni antara kertas soalan exam danish....







No comments: