Nuffnang Ads

Wednesday, April 17, 2013

Baby Crab - Tepian Tebrau


Assalamualaikum....

Alhamdulillah masih rasa lagi kekenyangan penangan makan semalam..mcm2 dimakannya...heheh kali ini makan di mana ya? ala tajuk entri pun dah bgtau...hahahaha.. sebenarnya dah lama nak kesini tapi disebabkan banyak sangat kereta yang parking kat kawasan ni bila waktu malam menjadikan ku tawar hati nak nyinggah sini....so the best way kita pi lewat petang...pun masih ramai ...tapi masih senang dpt parking n tempat....

Apa yang menarik disini? mcm2 ada ...menu special of course BABy CRAB...ice jelly, tahu bakar, seefood, goreng2 nasi beriani, sotong kangkung dan mcm2lah yang ada...rambang jugak mata...bahaya oooo dtg sini ngan perut yang dah 3 hari tak makan.....mampu nak ngabiskan? portion makanan banyak tu...hehehe....harga? mmm bolehlah...apa yg aku order?

  • Baby Crab 1 pinggan - RM10..ada yg jual RM12,RM15..tgk banyak mana ko nak makan..biasanyer order 1 pinggan...eh yg dlm gambo tu dah separuh di makan oleh aku lah ngan en opezz...rasa crispy..
  • Tahu Bakar - boleh la..next time tak order lah kot...biasa2 aje..tapi kalo pengemar tahu bakar sedap kot..sebab kuah dia banyak n tak kedekot bahan2 dlm tahu bakar tu...
  • Kupang berladoooo - RM7...waaahhh sedapppp...licinnnnn..bosa2 pulak isinya...dan bayak sangat
  • Ice Jelly n cikong utk both muzzammils
  • ooo tak lupa jugak Nasi grg Kampung utk En Opezz
yang penting semuanyer sedap ya...so jgn ditunggu2 lagi pi lah tepian ke hentian tebrau tu yek...banyak choice...cari nak pi senang aje....

Tq en goggle....tgk yang tanda star tu lah tempatnya....masuk simpang kat Medan Selera Sungai Chat yang lama tu....terus dan gerai2 tu belah kiri anda...tgk kereta dok banyak parking kat situ yelah tuuu ...dah sampai dan selamat mjamu selera..













No comments: