Nuffnang Ads

Tuesday, February 5, 2013

Excercise...yang bertukar jadi Photoshoot..hahaha

Assalamualaikum....

Hujung minggu lepas kami anak beranak dah decide nak spent our time at home sweet home...lagipun baru jugak bercuti kat rumah mak jah....so dikesempatan ini rasanya boleh lah kitaorng pi excersie..kelas jah...pi excercise ..padahal menyapu kat dlm rumah pun dah semputttt....hahaahahahha sabo jer kan....

oklah pagi2 sabtu danish dah terjerit2 panggil aku...ibu bangunnnnn..kata nak excersice..perrrhhhh sentapp sih..satu taman boleh dgr...hahahhaha...danish ni bila time cuti sekolah boleh pulak bagun awal..kalo tak selalu mcm nak siram air satu baldi aje bila nak kejutkan dia...hahahahahaha..nak tak nak bersiap2lah kami semua.....

Venue : Taman Komuniti Taman Sri Pulai Perdana
Jam : 8 pagi
Pelakon : Ibu+ayah+ danish+Irfan
Peralatan : Basikal danish+ipan+botol ait+kamera

Sampai aje kat taman tu...orang tak der..adalah bapak2 budak yang dah balik jogging...mmm kitaorng aje yg terkedek2 baru nak lari2...ha? lari? jgn tertipuuuu..mana ada lari...jalan setempat jerrrw...yg best taman ni dah lah luas gilerr..siap berlandskap bagai dan yg paling best ada peralatan senaman yang sangat2 owsome.......mcm2 peralatan disediakan utk pengunjung....kitaorng apa lagi pakat test semua peralatan..hahhaha...agak2 dah jemu leh main buai...mcm budak2 kan kalah danish ngan ipan......aku ni dah bertahun x main jong jongkit...hahahahahaha ari tu dlm sejarah aaaaa.....besttttttt....

Dah bosan both muzzammils pun pi playground kat situ...mainlah puas2 sambil2 ibu ngan ayah dok belek2 camera....cantik sgt kawasan ni ..agak2 sapa2 nak bPS meh sini...awesome.....tak caya meh sini layan gamboooo
































No comments: