Nuffnang Ads

Sunday, June 3, 2012

Tanah Liat..

As salam..eh rajin lak update blog ni..disebabkan minggu lepas ramai yg rasa down n aku sendiri bz ngan kerja2 untuk penyediaan laporan cadangan RKK Pengerang...semalam layan anak2 main clay..thanks to cik enol yang belikan clay untuk danish n ipan......bila tgk clay ni teringat zaman2 masa aku sendiri sekolah tadika dulu......ala korang pun dulu pernah jugak kan main clay ni....paling cun buat mesti gulung2 panjang n wat ular melingkar..hahahahah tu dah kira hebat aaa masa time dulu2.....tapi budak la n siap wat 3d 4d lagi..hahaha tak caya 'delok' d pics ni yang disnap...

danish wit clays

......terlalu artistik........

mamat gigi kapak

uikk?

empat sekawan

paling depan en drakula????

No comments: