Nuffnang Ads

Wednesday, June 20, 2012

Sambutan Birthday ipan kali ke 3

As salam..


ha tu dia sambutan kali ke tiga tuuu...hehehehhe 1st time masa sambut ngan cik amer...2nd time masa sambut ngan nenek...3rd haaa ni baru actual date birthday irfan muzzammil.....wahh tiga kali hembus lilin......sebenarnya bukan apa.. ibu suka sangat2 bila boths muzzammil gembira...tak per luak duit pun janji senyuman yg manis milik kitaaa...  hehehe... semalam dah wat goodies untuk kawan2 ipan kat taska..40 beg semuanya..ada mashmallow, biskut, candy dll.... ha comel tak beg goodies ipan....baby aku ni memang suka  boboiboy.........dengar lagu jer dia pun angkat kaki goyang punggung..menari lerrrr...hehehehe


oklah ibu doakan ipan yang terbaekkkk dalam segala hal...jadi anak yg soleh..yang bersopan santun mcm abang..pandai mcm abang...jgn notty2 mcm abang ....ibu sayang boths muzzammil ni......last enjoy d'pics yang kita snap malam tadi + yang ari tu punyerrrr








2 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

Salam singgah..

Kedai tu kat area depan melana..
apa pulak nama kedai tu yer..
Yang ada seyhhh!!! kat belakang nama kedai tu..

eh eh, anak awak danish tu kelas apa kat tadika Indah RIa?? 2-2 anak saya pun sekolah kat situ jugak...

O J O L A L Y said...

oo kedai nyer area situ yek...kiranya dekat aa ngan kedai nasi ayam penyet tu la...

hehe danish kelas r3..amik sesi petang... wah boleh jumpa both damias nanti masa ari sukan..suka tgk diorang tu cute sangat2....