Nuffnang Ads

Thursday, January 5, 2012

1st day tadika



Salam..

4/1/2012.....hari ni danish 1st day pi tadika.....memang excited....suka tgk baju seragam dia...siap ada riben lagi. sekali tgk mcm danisha..2 x tgk mcm nora danish...hahhahahah...tak caya?


ha..kan dah cakap..mcm nora danish punya peminat..hehehe...dah cakap dah wajah yg excited...danish amik kelas ptg so anto dia kul 11.45 pagi...kul 12 dah masuk...memula sampai danish org 1st....aku n hubby temankan kat luar kelas...duduk aje dia..mata tu dah pandang2 luar tingkap...sampailah bebudak yg lain datang..ooo teacher dia nama teacher aini......wo i nee la...sekali tu ada budak yg hyperaktif lah jugak..nama amarr...suh dok kelas..kelaurlah mainlah..sekali jer teacher nyer sudah jerit sama itu budak....tup2 danish yg dah bertakung air mata.....sekali jerrr...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nangis beb....cheh wat malu jer..menangis sebab dgr suara cikgunya yg leh tahan kuat..almaklum anak aku hati selembut sutera....dah menangis nak ayah lah...x kasi tutup pintulah....

aku ni sayu jugak benonya...tapi hubby cakap bio kan aje....tapi bila teacher dah start mengajar....dia pun dah ok...kat sana kelas jer nama malay..tapi teacher ngajar guna bi jugak...terkumat kamit anak aku nyebut...apapun tu pengalaman 1st dia.....keluar kelas aje...'bu...sekolah ni tak der tido2 yek?' hahahhaha dia ingat taska aa tuuu.......apapun esok danish dah start pi ngan ayah azim.....kalo kami yg anto sure nangis lagiii..hehehhehe


2 comments:

KSWSK said...

dah bujang ye hero kak dckey...

O J O L A L Y said...

hahahha maknanya dah makin senja umur akak....hehehhe