Nuffnang Ads

Sunday, March 22, 2009

Hepi Besday Danish !!!!

saat yg dinanti dah tiba...22 Mac 2009 genap Danish 2 Tahun... alhamdulillah ..dah besar anak ibu...cayang sangat2...Walaupun tak buat secara besar2an..tapi cukup hapenning..thanks so much pada hubby, mak, mak long, makusu, busu, cik lan, deeba, ainul, aidil, ameer n assistent dari Bukit Naning..import khas ni..CEMPEDAK n SANi (Pelam).....thanks so muchhhhhhhh....korang memang best... malam tu ada ayam panggang, otak2 kempas, bihun, sate, lontong, jagung bakar..n senang kata macam2 ada...semua nyer laku cam goreng pisang panassss...hahaha tak yah panggil badut dah..semua orang mlm tu dah jadi badut....perancangan awal nak wat ringkas2 aje..tapi malam tu dah jadi lain lak...banyak tul otai..lelagi gelagat danish yang dah tak sabar nak terkam kek spider man tu...nyaris2 nak dicincangnyerr...excited sangat..kebetulan mak usu n aidil pun besday bulan 3 terus sambut sekali ..senang sekali jalan aje...malam tu danish di datangi ngan tetamu yg same age n ditemani mak2 budak..huhuhuhu..nenek sponser 'goodies' yg dilengkapi ngan car kecik yang comel...at least ada something yg budak2 ni leh ingat ..... majlis di mulakan ngan bacaan doa selamat by 'atuk sanin' as imam blok...AMIN..moga2 majlis diberkati....next time leh wat lagiiii...huhuhuhuhuhu...tak tercerita hapenning nyer..kebetulan malam tu ramai lak pakai baju itam..apa lagi 'black metal' lah semuanyerr..hahahhaha...dgn nenek2 sekali di matelkan..huhuhuhuhu...yg sadisnya...mak 'pengantin' punya baju sempoi gilerr.tgk2 tetamu yang havoc2...kuang kuang....aku lebih suka 'informal'.....penat rasanyer nak formal ni.....kerja kena formal..tapi bab2 ni memang aku lebih suka yg luar biasa.....akibat kepenatan nak menyediakan makanan..sampai lupa aku nak wat face painting..pada hal semuanyer aku dah get ready..next time lah....leh simpan next nyer besday party... apapun thanks la pada2 insan2 yg terlibat sepanjang besday ni berjalan...muah2 pada semua yek...enjoy d'pic..nanti aku update dari masa ker semasa k....salam..

2 comments:

ah tok said...

epi birthday dari atok. hehehe

O J O L A L Y said...

hehehehe thanks tok...