Nuffnang Ads

Tuesday, March 3, 2009

Menghitung Hari!

mmm tarikh sabar tunggu 22.3.2009 ni...hehehe date ni meaning DANISH dah masuk 2 tahun...aaa dah beso dah anak ibu ni... tgh pikir jugak nak sambut besday dia..yolah masa ni dah pandai tiup lilin...huhuuhuhuhu...teringin jugak nak wat 'open party'...budget dah ada..cuma kena tgk faktor masa je...huh! kena semak jadual ni...

Masa DANISH genap1 tahun...aku n hubby kat jakarta...sedih jugak....tapi kali ni nak spent masa banyak2 ngan dia...tambah2 DANISH dah manja sangat ngan kitaorang....'ibu..ayah...'..induuu'....ayat azimat DANISH..
manalah hati ni tak meronta2 nak balik gumah cepat2.....nak gomol2 budak bucukk tu...hahahaha...

HADIAH?...mm nak kasi apa kat dia ni..mcm semua dah dapat aje...walahhh..ayah dia dah pesan..no more toy!..dah berbakul2...pulak semua nyer still elok2 lagi..DANISH ni bukan jenis yg suka sepah2 (sepah..raja lawak?) ngan kasi lunyai mainan dia...bagus danish ni..nenek dia pun tak der pening2 pala nak ikat semua almari takut cucu wat sepah...hehehe.....mmm still tak tau nak bagi apa...tengoklah nanti..kebetulan besday DANISH same ngan mak usu dia (18.3)..

DANISH la ni dah start banyak cakap...
kekadang bahasa korea..jap2 BM..jap2 BI..jap2 czxzsddcoo/1....apapun DANISH tak leh nampak 'coco' (jusco) n 'ayunn'(giant)....mau keluar tingkap kereta diabuatnyer kalo kitaorang tak singgah....badi apa tah agaknyer suka sgt pi jusco n giant....hahahha....apapun aku tumpang sekaki sekali..aku pun leh shopping ...bijak anak ibu...ok..adalah few pic aku ngan DANISH time kat 'coco'... pic pakai hphone aje....







2 comments:

Linda Latip said...

alo dani!!!

hehe ujung bln ni kite jupe lg tau! dh beso pong..ghazi lg 2 bln bru 2 thn..

buat besday party msa ghazi ade sna la..bleh rasa mkn dap dap..kekeke

*ummwahhhh!*

Sopie said...

kiutnye..pandai pose =)
da beso cane la rupe danish.