Nuffnang Ads

Monday, October 20, 2008

Emak

mmm guess what..semalam emak wat suprise kat aku..hehehe..tak sangka mak datang mengejut ke rumah aku...walhal mak paling malas kalo suh datang gumah aku...
hehehe..reason dia...RINDU CUCU la...huhuhuhu..dia cakap tak sangka lak aku tak balik ujung minggu lepas ...rindu ngan cucu punya pasal sanggup mai cini..hehehehhe...love u lah mum!!!
mm bila kenangkan mak aku dok sorang2 kat felda..memang cian sangat2..aku ni rasa bersalah memanjang..yelah sejak ketiadaan ayah ni, mak dok sorang2 kat gumah yang beso tu..sorang2 lak..kena pulak baru2 ni ada kes kat gumah aku..tak yah cerita la..aku yang dok ingat balik bediri bulu roma ku...huhu... tu pasal kekadang every week aku balik gumah kat kota...kenangkan dia sorang kat rumah...
Inilah mak aku yang paling cantikkkk...tension setiap kali jalan ngan mak, mesti diorang ingat my mum tu is my sis..huh!
sapa sebagai anak tak mau mak dia gembira yek..aku kalo leh nak mak sentiasa happy jerr..cam tak mau mak susah hati dalam segala benda...what to do..i have family...hubby aku pun aku kena pikir..tak leh nak beratkan belah aku je..walaupun hubby aku la ni dah banyak berkorban utk family aku...thanks hubby...tak perlah selagi aku punya kudrat nak mengembirakan family aku...aku akan buat semampu yang boleh...

hehehe tak sabar rasanyer nak terbang pi jakarta end of this year...kali ni pi memang best ...coz mak yang ku paling sayang, kaktie n intan ada bersama2 kali ni...dalam pala otak ni..shopping shopping n shopping

1 comment:

madkantoi said...

hahahah,,
memang ramai yang dah terkena symtom rindu cucu...