Nuffnang Ads

Saturday, December 13, 2014

Giveaway...bersiap ke sekolah bersama Ian & Iris!!!

Assalamualaikum

Sekarang ni kat SK Danish dah start buat jualan buku sekolah.. bilalah aku berkesempatan nak shopping barang2 dia...mana nak cari alat tulis..nak cari pembalut buku lagi..nak cari sticker lagi...eh mcm ada terbaca satu blog ni buat give away pasal sticker ni...senang ada sticker ni tampal aje kat emua barang sekolah dia..almaklum boboi aku ni memang suka letak barang kat mana2...hahahha

ok meh kita cakap pasal giveway ni yek... mummyayu ngan murah hatinya nak bagi sticker yang ofcoz memudahkan aku nanti..hahah tu pun kalo dapat lah......senanga je nak join giveway ni...

1. buat satu entry pasal giveaway ni ..letak pic budak bertuah 2 orang ni
and..dalam entry tu mention...
nak sticker ni untuk siapa ... kalau anak, darjah berapa
and..nak cartoon apa?
(kalau cartoon yg direquest tu takde..
Mummy Ayu akan ganti ngan cartoon yg bersesuaian..yer)
and..
2. tinggalkan link entry tu..kat ruangan komen entry ni

tu jer
:-)
terbuka pada sapa2 yg nak join..
follower ...sangat dialu2kan
yang tak follow pun..leh join
no problem punya

okay..jom join...Mummy Ayu nak kasi hadiah sticker
tarikh tutup giveaway ni...ahad depan
tarikh cun..14.12.14
kan?
jam 12 malam..chewah

pemenang akan Mummy Ayu pilih secara random
berapa pemenang..bergantung kepada berapa ramai yg join
kalau ramai..mungkin Mummy Ayu pilih 3 pemenang
kalau tak ramai..mungkin 1 pemenang jer
we will wait and see
:-)

okay..jom join!!!

haaa..dah cakap senang kan nak join...kalo aku sticker ni of coz lah untk bujang kesayangan aku tu...next year dah masuk darjah 2.....kejap aje kan..... cartoon yg dia minat memang taklah frozen ker hello kitty...mau di tanggalkan sticker tu....hahahhahahaha ..nama pun abang2 kan....cartoon robot lah kesukaan dia...barulah nampak mcm ganazzzzzz sikit..

oklah ada masa lagi ni boleh send entri utk giveway ni....selamatttt

2 comments:

awanungu said...

Salam perkenalan, saya dari blog http://awanungu.blogspot.com/ yg ada awak komen. Saya JB sama area dgn awak. Cadar patchwork tuh awak boleh tengok kat entry http://awanungu.blogspot.com/2014/08/catatan-perjalanan-shanghai-china-part-3.html nama mall tuh orang panggil korea mall n satu lagi pusat pemborong yg saya lupa namanya. memang popular cadar patchwork kat situ

mummy_ayu said...

tq coz join & good luck!!