Nuffnang Ads

Monday, February 20, 2012

danish Nak Periksa.....

Salam....

dah lama rasanya tak update blog ni...almaklum sibuk sesangat.....ada dua hero mcm ada 2o hero...pas amik danish balik taska check beg skool dia...nak tgk kerjasekolah....almaklum hari2 ada kerja skool...without fail..dulu memang agak liat aaaaa dia nak wat kerja skool...tapi dah dekat 2 months skool dia dah biasa...wat sendirik pun dah pandai...ooo tersasar lak...masa cek beg skool dia ada 1 helai kertas phostate..tup2 tgk jadual periksa dari 5/3 sampai 8/3....waaaaa yg gementarnya aku sebab aku tak sure either danish leh tak wat semua tuuu.......bab mengapal serah kat danish..tulis2 ok..tapi bab kenal huruf tu memag agak payah bagi dia..dia memang prefer ngapall..suruh lah eja bola, kasut feri...tapi bila kita tunjuk huruf apa..dia dia..yg dia kenal huruf.A B C O W Z F ...

mmm susah jugak hati aku..kesian dia asyik kena marah aje ngan teacher dia..la ni aku sedang berusaha ke arah itu utk pastikan dia kenal huruf...dinding x yah cerita..penuh ngan kertas2 dgn harapan dia hafal semua tu........hubby selalu pesan jgn bagi tekanan pada dia...baru pun 2 bulan dia pi skool...at least dia enjoy n gembira nak pi skool pun patutnya kita dah bersyukur.....bila difikir2...memang betul pun kata hubby tu..tapi sedih aa bila balik skool dia cakap tadi teacher marah abg sebab abg salah tulis n tak tahu......wwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku yg sedih...mcmana nak buek?

No comments: