Nuffnang Ads

Monday, July 4, 2011

KOTA SINGA

Salam...heheh lama giler tak update blog aku ni......selalu bukak tutup bukak tutup..tak terupdate..hehhhee ala bukan ada follower sangat pun..... kisah disebalik ketidaksempatan aku nak update ni adalah penangan kesibukkan aku nak menyiapkan segala bapak report RTD..6 report sekali gus...adoiii pecah kepala....pastu miting memnajang..kejap2 fly..kayo pak penandezzz.....yg patut di kesian kan adalah aku......cian kan aku...yelah x mo kesian tak perr...bukan leh tlg aku nyiapkan pun...hehehehhe.........

oklah ari jumaat baru2 ni sempat jugak mluangkan masa join trip dari Pejabat Projek Zon Timur...kepala lak masa tu dah tepuu n should need some relaxing n enjoing moments..yup..join trip ke kota singa ni merupakan peluang aku sendiri capture gambo shop lot kat sana...aku adore giler kat kedai2 tuuu..bukan utk shopping ..tapi cuci2 mata sambil dapat ilham utk report aku...suka cara depa mainten bangunan lama depa...especially rumah kedainya...pratikal giler pedesterian kat situuu..aku yg malas ni pun rasa semangat aje..sib baik dalam bas........malaysia patut terap ideaa mcm tu....mmm rumah flat depa pun usianye hampir 35 tahun...tapi masih cantik..kalo kat tempat kita flat usia 5 tahun pun dah mcm 50 tahun rupanyer.....pemerintah diorang wajibkan setiap 5 tahun tukar cat...kalo tak SAMAN...aaa mana2 saman..sebab tu depa leh maintain......kita saman jugak pastu wat tak tahu ajekan......cuba tiru pendekatan ni kat malaysia...lagi satu yang aku perhatikan mana2 tempat semua hijauuuuu.....banyak tul pokok hujan2 depa tanamm..seriusly memag mendamaikan....disusuli lak ngan penyelanggaraan yang berkala.pantang dapat aduan..pihak penyelanggara mesti turun pada 24 jam..kalo tak......SAMAN.....aku suka approch mcm tu..tak ikut saman........barulah semua jadi orang....oklah dah banyak bebel...gambar next entry k

No comments: