Nuffnang Ads

Monday, May 10, 2010

'engkau tak dapat ku lupakan..wahai ibuuuu'



salam..

wah panjang tak tajuk entri kali ini...mm sempena hari ibu on 9 mei..my little boy, dani..nyanyikan aku lagu ibu..tak terharu ko kata.huhu..touching giler..lagi2 bila part last '..'engkau tak dapat ku lupakannnnnn...wahaiiiiii ibuuuuuuu'....huhuhuhu boleh danish sendiri cakap 'ibu..macam nak sedih aje ibu'....dia pun leh rasa bertapa syahdunyerrrrrr word tu pada aku......muah2 cayanggg boy ibu ni...

My Little Sweet Boy..WAN DANISH MUZZAMMIL

oklah ..actually kitaorang sambut hari ibu ni malam sabtu..sebab ahad tu semua ada agenda masing2..almaklum jemputan kawin berderet...apapun malam tu sentap tullah...lagi2 my mum yang tersayang memang terharu gilerrr dgn apa yg kitaorang malam tu..almaklum semuanyer sibuk minggu lepas...balik kota pun tak pernah cukup corum..tapi kali ni semuanyer berkumpul...(aku selalu balik..tu ha kak long sibuk kerja jerrrr..hehehhehe)...


kitaorang pakat nyanyi lagi ibu reramai....tapi danish nyanyi special utk aku dalam bilik air..wakakakaka...ingat nak masak special utk hari special..tapi sejak2 dah masuk minggu 30 ni mcm tak larat jerr...pakat ramai2 beli sate, goreng nugget n kentang aje...tambah kek coklat cheese...wah kecur aje....apapun semua tu tak penting...apa yang penting? danish nak kencing..huhuhu bukan tu danish nyer word...apa yang penting kasih sayang kita pada emak sentiasa mekarrrr...insyallah kita buat yang terbaik utk mak walaupun tak setanding kepayahan mak besokan kitaorng yang memang dah beso2 ni...I LOVE u MAK!! (terharu..if ayah ada masa ni kan best..rindu nak peluk ayah..)...insyallah selagi ada nafas kitaorng ni, kitaorng akan sentiasa bersama mak..ini janji kami.........sentap lak pulak ni....


oklah enjoy d'pics....


No comments: