Nuffnang Ads

Monday, March 22, 2010

Hepi Besday Danish - 3 Years!!!!

Salam...Wah Veri d'happeing...!!! alhamdulillah semuanyer berjalan lancar malam tu..actually besday danish kali ni disambut awal sebab kongsi ngan mak usu...belek punya belek....sabtu malam ahad kul 8 mlm kitaorng decide nak wat party utk danish n makusu....kul 8 mlm tetamu dah mula membanjiri gumah mak jah..kitaorng yang kat dapur ni kelam kabut dibuatnyer..sebab mak jah nyer menu belum siap lagi.....jemputan dijangka dalam 30 orang aje...eh sekali tu..wahhh memang meriah ler kali ni sebab bila dikira2 lebih 50 orang tetamu datang...tambah2 happening.....
A few thing yang intersting berlaku sepanjang majlis danish n mak usu :


  • Malam tu tak sengaja ramai lak pakai baju warna puprle....i lobe purple.

  • majlis tambah2 meriah sebab adik sponser apabenda tah..ala yang bising2 tuuu.....bebudaklah paling seronok...hehehhe mak n pak budak tak terkecuali....
  • masa nak prepare majlis ni..belah siangnyer hujan manja2 kucing dari pagi sampai petang...tahun lepas pun ujan mcm ni jugak..hehehehehe..kiraoklah...tapi yang suspend nyer blackout dari kul 11 pg sampai 2 petang...hahahha akibatnyer kek SR meleleh sikit....tu yg nampak mcm comot sikit...sib baik kek tiger tu ada rupa lagiii...hahahhaha
  • Menu malam tu ada soto nasi, bihun goreng (ni air tangan aku n kutie ni)...pulut kuning wit rendang, pengat keladi, nugget, kuih muih, n buah2....n tak tinggal sarsi blue....apapun semuanya selesai sampai tak leh wat bontrot..al maklum tetamu di luar jangkauan..

  • malam tu tambah2 happening sebab wat cabutan bertuah...hahahhahah ni pun spotan jugak...actually aku dah sediakan 5 adiah..sekali mak jah tambah lagi 2....hehehehe riuh malam tuuuuuuuu.....yag tak dapat cuba lagi tahun depan...(eh! ada lagi yek)

  • Danish paling happy lerr sebab banyak dapat adiah...yg penting car celup2 dia tuuu.....kelako masa part bukak adiah..bila dapat baju jerr..mesti dia cakap 'mm tak der apa2 pun..tak der mainan punn.....' hahhaha dia target semua bungkusan ada mainan....malam tu dia banyak dapat cars, bus, train, set playground, makanan, baju n macam2 aaaaaaaaa....n dapat tgk dia bertapa excitednyer bukak adiah...hehehhe duit pun dapat jugak...semua nyer merah2...kayo danish malam tuuu

  • goodies yang disediakan terpaksa bagi budak2 aje..tak cukup lak..mak jah tambah mainan car mini dalam goodies disaat2 akhir....

  • majlis habis dalam kul 11 lebih..n masing2 dah kepenatan..danish jugak yng hyper aktif sesangat...aku dah tak larat angka badan dahhhhhhhh...

  • Thanks to much pada hubby, mak jah, kutie, enap , adik n cik enol yang tak jemu2 wat kerja n layan all tetamu...................

3 comments:

catz said...

happy birthday dan tahniah..

:)

O J O L A L Y said...

TQ catz..

dEEba daHLaN said...

sonok la danish..btambah sonok ngn kdatangan ahli baru bulan 7 ni :)