Nuffnang Ads

Tuesday, May 28, 2013

Big Bad Wolff Johor Bahru


Assalamualaikum..

Aauuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!eh Serigala attack Danga City Mall aaaa.......waaa...tak sangka kedatangan cik serigala di sambut ramai ...hahahhaha ni bukan sembarangan serigala nampaknya ni...hehehhehee..

Venue: BIG BAD WOLF....Danga City Mall
Date : 25 Mei-2 Jun 2013
Time : 10am-10pm

Mari kita serbu jualan buku terbesar di JB ni...diskaun dari 75% until 95% tu.....selalu ada kat KL aje..ari ni dah ada kat JB..so jangan lepaskan peluang wahai ulat2 buku....sangat2 berbaloi.....bila masuk aje pintu depan BBW ni jgn lupa amik kotak yg disediakan....hehehe jgn mcm kitaorng lak eksen...x mo bwk kotak ..aim nak beli 2-3 buku aje..ha amik ko sekali kua 20 buah buku ko..pikullah sendiri.....harga buku dari RM5-RM20 utk kebanyakan buku....mcm2 genre buku ada....dari buku masakan, landskap, art, kanak2, history dan mcm2lahhh...singapore syllabus pun ada siap dapat free gift pendrive 2gb..hehehhe

Meh layan apa yg aku dapat hari tu.......aku of coz aim buku masakan...hahahha deeba art&felt..opez tukang bayo..hahahhaha...buku utk danish n ipan pun ada aku belikan jugak....




ha yang ni cik deeba yang beli...almaklum orang kreatif of coz lah kena cari buku cengini utk sumber inspirasi..hahahahahahaha





korang tgk..buku ni siap step by step dia tunjukkan...yg tak tau nak wat muffin pun leh pandai cengitu...hehehe...buku tu ada 75 jenis resepi  muffin yang kita leh cuba masak..bila difikir ishhh murah sangat harga buku tu kalo nak dibandingkan dgn content buku tu.... harga rm20 aje..mana nak cari ? jom serbu BBW...cepat selagi stok masa ada...




ok button badge dgn Fridge Magnet  pun ada jual jugak..tul tak aku eja tu yek? hehehhehehe...rambang aje mata nak pilih...ada 3 biji rm10..ada 3 biji rm15....tapi yg aku paling suka...taraaaaaaaaaa...teringat siaran tv dolu2...hehehhehe











ok buku2 yg diatas tu..aku beli utk danish dan ipan...diorang memang suka giler buku2 cengitu....haaa nanti mula suh aku yg bercerita..almaklum kalo aku yang bercerita mengalahkan host TV....hahahhahahaha...harga buku pun dalam rm5-rm8......mana nak dapat harga mcm tu kan....oklah apa lagi pi lah BBW......novel orgputeh pun rm5 aje.........

No comments: