Nuffnang Ads

Wednesday, May 22, 2013

Keputusan Peperiksaan Mid Year 2013

Assalamualaikum.....

dah lama tak update blog ni..apakan daya tuntutan kerja banyak sangat..hehehehhehe.......ok ari tu ada ceritakan pasal danish nak periksa? ke tak der? hahhahahahahaa..semalam danish dah dapat result....alhamdulillah..lari sikit targetnya...

  • Bahasa Melayu- 95..(aik selalu 100...bila dah tgk balik danish salah satu soalan tapi setiap soalan 5 markah...kesilapan kata penghubung)
  • Matematik - 95...salah satu soalan jugak
  • Sains, Moral, Jawi dan Mewarna all 100
alhamdulillah....oklah takat ni tak nak push2 sangat...budak2 kan...as long as dia leh terima dan faham apa yg di ajar oklah.......tahniah dari ibu dan ayah......hari tu dah janji dengan dia nak belikan tortise utk dia..mmmmmm kita tunggu hari yg sesuai utk membeli ya bang.

ok lately sibuk dengan kedai dobi yg baru dibuka...ok nanti kita update pasal kedai tu ya

No comments: