Nuffnang Ads

Monday, April 30, 2012

Layang -Layang Terbang Melayang


As Salam...



hehehe kalo nak diikutkan ni post yang dah lama diperam.....nak tau tak apa aktiviti kami semua kalo weekwnd kitaorng tak balik ke kota tinggi? hehehheheheheheapa lagi meriadahkan diri aaa..hahah "riadah" sangat aaaa.....jalan kaki pun dah berpoloh2 peluh menitik......saja bawak anak2 jejalan ke Hutan Bandar MPJBT..sangat2 seronok sebab leh main layang2 ngan anak2 yang sangat2 teruja..almaklum setiap kali pi setiap kali tulah dok beli layang2 baru..hahahaahhahaaha........kebetulan masa pi tu hari ahad dalam kul 10am...jadinya tak ramai sangat....nak main layang2 pun best....ni 1st time untuk ipan ..tapi abang dia dah banyak kali main kat sini.....ha cuba tengok layang2 kitaorng...spongebob diudara lagi..selalu dalam air..ni kitorg dah bawak terbang ...





nampak tak? spongebob tuuu..ala belah kiri tu..kebetulan masa shoot gambo kite tu elok bebeno ada awak setompok kat situ..tak pasal2 jadi background gambo kita tu...cuba kiri ada berapa kites kat situ...hehheheheheehe.......so layan lah lagi gambo2 ni yek..





No comments: