Nuffnang Ads

Monday, April 30, 2012

Exam Mid Term

As salam...

ari tu balik dari tadika check beg danish..uitt apakah ini....waaa teacher dia dah bg jadual exam mid term lerrr...dari 14-18 mei..huuhuhu aku dah start gelabah....mcm biasalah,..nampaknyer kena kerja keras lah aku jawabnya.....hopefully danish leh buat mcm exam lepas...nampaknyer tarikh exam danish sama lak tarikh ayah dia outstation kat korea....huhuhu mencabar tu...selalunyer ayahakan jaga cik irfan waktu aku ulangkaji ngan danish..ni mcmana lak yek..sure ler cik ipan dok kacau2 ni...nampaknyer terpaksalah import nenek kat kg ni.....

exam kali ni leh tahan mencabar jugaklah...sebab danish dah belajar plus n minus..angka pun dah belajar dari 1-30....dah leh menulis perkataan n suku kata....cuma kekadang dia terconfius d n b n 9...tak pelah ibu leh guide sebaik yg mungkin .....apapun ni start study weeks utk danish.....ok jom belajar danish....


No comments: