Nuffnang Ads

Wednesday, June 9, 2010

weeee...weeeeee

salam..


entri tak der kaitan langsung ngan tajuk...tadi pepagi dah dapat call dari KD Skudai, so depa setkan appoitment ngan dr kat HSA on 16/6 jam 8 pagi...harus kena pergi awal ni..masa tu pun kandungan dah nak masuk 36 weeks..jgn dia induce ari tu jugak kang..wallahhhhh......and next appoitment on 23/6 jam 2 ptg....kat KK Taman sri Orkid (hehehhe if tak kena induce awal lah)..ni semua bergantung pada BP aku jugak..kalo higer...higer lah chances aku nak kena induce awall.......ya ALLAH...permudahkanlah perjalanan ku ini...aminnn.....


hari ni payment kereta JHE dah settle...yahooooooooo....tak der hutang dah..tinggal sang pak JJY aje yang lum......


danish tak sabo nak tunggu adik dia kua..nak kongsi mainan katanyerrr....


No comments: