Nuffnang Ads

Thursday, April 23, 2009

Special Request From Acik Deeba...

heheheh..ola...acik deeba...ni cousin aku yg paling aku sayang...cian dia dok jauh2 kat USIM tu...still available tu..hahahha (baik nyer promote kak )...q lerr.. actually dia ni cousin paling rapat ngan aku..coz mak n ayah dia adik mak ngan pak aku..hahhahaha pening korang....kapok...

windu aaa ngan dia....bila lah nak lepak ngan kitaorng...rindu nak nyanyi kat telinga dia lagu 'syurga or neraka' by hetty kos endang...lagu pabrout dia tu (hahhaha pekak seminggu dia kalo dengar lagu tu)...tak perlah ko belajo dulu rerajin yek..dah habis final exam..hangout ler kita yekk...anak sedara ko ni ha tak sabo nak join together2 ....

sebab n columm special request utk acik deeba...kak ngah bubuh gambo ko ngan sang danish ni yek...ni masa kitaorng ambuse ko kat USIM ari tuu......pn lecture.....ni ha ari tu dia ponteng kelas..hahahahhahaa..kantoiiii!!!!

nampak tak saiz ni?

kak ngah upload beso sikit...ha? tak nampak lagi?

mm ni dah cukup beso aa ni..nak beso save sendirik yekk...(at last panjang jugak entry kali ni) wakakakakakakka

2 comments:

enol_nul_reja said...

acik deeba tu akak saye!!

dEEba daHLaN said...

enol >> hang pon seboq nk interframe aa??

kak ngah >> credit to u!tengkiu aa..single?uhuhu..segan nye m'jande!!