Nuffnang Ads

Sunday, April 5, 2009

CupCaKessss...

Salam..huhuhu napa dalam banyak2 mission dalam bulan ni...aku nak wat cupcake....huhuuhu..sound crazy..tapi tulah yang tersuratnyerr..ngan berbekalkan info from tenet...secara tak rasminya aku dah berjaya wat CK yang aku idam2kan..paling best aku wat cake for my uncle's besday..by my own..not from kedai daaaa..tapinyer semua tak pircaya yang aku wat sendiri...huhuuu....tak per...tu dah kira oklah...kira la ni dah leh bukak kilang la..hahahahahha..wat makan sendiri leh aaa...

Masa aku wta cupcake ni sambil2 tgk AF4..kuang2...tambah2 ada lak si danish yang memang setia menjadi pengacau ...habis dia makan icing aku..huhuhu..tak cukup tu dia leh makan benda yang wat hiasan tu..patutlah senyap aje..gupa2 nyer sibuk 'melantak' co0kies ibu....bertuahlah anakkk....
hehehe paling best nenek pun turun padang tunjuk skill...tapi dia dah master bab hias menghias tu...aku gak yang termangu2 nak wat apabenda..last2 back to my feberet design lerr...rumupt memanjang...'taman astakona'...hahhaaha...

tak per ni baru 1st step..manalah tau kalo ada berstep2 lepas ni...hahaha..tapi aku dah janji ngan huby n family no more cake in 2 weeks ni....depa dah bosan....pantang cuti aku ngan pemutar....kuang2 kuang...eh! ada yg berminat ngan cupcakes ni kerr..bagitau aje..hahaha (ada hati!)


...some pic...


4 comments:

OpiYa OneL said...

husy, ley bukak kedai ni kak dckey!!!

Sopie said...

sedap!
wt bisnes kak dckey..
wt website.
try la bukak www.mycuppies.com..
wtla cgitu hihi

O J O L A L Y said...

hahha..esok2 tak der sapa2 nak bei cupcakes kak dckey..akak paksa korang beli..hahahhaha akak kayooooo

enol_nul_reja said...

ari tu enol mkn CK kak ngah...hhhhmmmmmmm...sedapnye tak terkate,t law enol blek sane kak ngah wat lg tw sbbnye mase tu enol tak dpt mkn byk2..lmtd edition gitu..hehe