Nuffnang Ads

Monday, September 8, 2014

Riang Raya di Aidilfitri 2014

Assalamualaikum

Wahhhh lama nyer tak update blog ni..tgk tu baru nak upload gambo raya buat tatapan dan tanda diingatan anak cucu ku di masa akan datang..ewahhhh....

dah naik kulapok gambo ni kan....sambutan raya kali ni di kampung halaman en hubby di Kampung Manir, terengganu....meriah gitu......kuning oren dipagi raya...sempat jugak masa nasi jagung + Ayam masak Merah + rendang Daging+Acar.....gambo makan? heheheh tak yah lah...tgk muka orang ramai kenyang masa makan boleh..hehehhehehehehe..

















meriah kan? hehhehe lagi2 dikelilingi dengan nak buah dan anak2 sendiri......ok kita dah layan pic yg kat tganu..meh layan pic kat JB lak..kali ni lokasi di Rengit, Batu Pahat....tapi kali ni jgn muntah lak sebab yg bergambo semuanyer ladies2 yang dah cermin diri sendiri yaaaa...












No comments: