Wednesday, December 14, 2022

Bawa Orang Sakit Keluar Makan....

Assalamualaikum..Segala puji bagi Allah.... Tuhan semesta alam..

Malam tadi ingat nak makan kat Ejhong...dah sampai awat gelap aje..haha lupa..rabu memang tutup daa... so tanya Cik Ipan Pipi Tembam...Mana mau makan? laju aje dia jawab KWAD....yelah ..bolehlah..lagipun ini 1st time bawa Abam Danish dine in..setelah dia terperap almost 3 minggu kat rumahkan...gigihlah dia bertongkat..terdencot2 gayanya.. bertabahlah bang...Doktor sambung MC lagi 1 bulan..harapnya next appoitment abang semakin pulih...

Order apa kat KWAD? Cik ipan ngan Abang Danish biasalah diaorang tekak western...so di order Salmon Teriyaki dgn burger apa tah ya..dah lupe namanyaa...Kak Ngah dgn En Suami order tomyam dgn beef blackpaper.. portion tomyam tu boleh makan utk 4 orang ya..puas menghirup kuah tomyam tu..memang nikmat..tapi sayangnya lupa nak snap pic..hahahha dah lapo sangat masa tu...

Salmon Teriyaki ..Cik Ipan Punya..

Cik Ipan Pipi Tembam ni paling susah
nak ajak bergambar

En Agen Insurans ni memang paling bz..
nak makan pun sibuk dgn ipad dia

Muka banyak happy dpt makan luar..
selalu makan hantar kat bilik aje

Doktor.. ada orang  langgar pantang makan ni....

Sori gambonya x tersusun...Apapun ramai orang dtg makan kat KWAD ni... yg sambut besday, yg gathering pun ada... apapun sesekali boleh lah makan kat sini...harga boleh tahan sesuailah dgn servisnya.... So sesiapa yang nak makan sini..boleh waze aje ya.. 

KAWD, 
no 45, Jalan Pulai Perdana 11, Taman Sri Pulai Perdana, 81300 Skudai, Johor


4 comments:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Makanan western kat Kawd ni sedap, saya suka šŸ„°

Suria Amanda said...

boleh la msuk list...nanti jadi org Johor senang..eh....mati2 ingat KWAD ni kat KL...hahahahha

namakucella said...

NMenu sedap..tak tahan daulat kena la langgar pantang..hihihi .Semoga Allah kurniakan kesembuhanšŸ¤²

Ammi said...

masuk list utk bagi tau kat SIL yg duduk JB...dia rajin gak cari tempat makan

Salam Aidilfitri Buat Semua

Assalamualaikum.... Salam Aidilfitri buat semua pembaca blog Kak Ngah... Sedikit terlambat rasanya Kak Ngah wish raya kan.. Tahun ni Kak Nga...