Nuffnang Ads

Tuesday, January 3, 2017

WELCOME 2017... Moga yang baik-baik akan selamanya milik kita semua

Assalamualaikum

Fuhhhh!! Fuhhh!! tu dia bersarang blog akak ni...almost 2 tahun x aktif...hehehehe....nampak sangat tahun 2015&2016 sibuk memanjang....apapun kita mula rajin-rajinkan update blog yang tak seberapa ini yaaaa.... 

Kehidupan sekarang alhamdulillah.... banyak yang dah berubah..tapi yang penting i is masih maintain..hahhaahhahaha..... Both Muzzammils pun dah makin besar panjang... Danish dah umur 10 tahun meaning dah Darjah 4 tahun ini...Irfan lak dah 7 tahun...dah darjah satu pun...hehheehehee...dua2 makin ensem.... Ayah pulak dah tukar profesion ...dari Town Planner dan jadi Agen Insurans Preduntial Takaful....alhamdulillah.. sapa2 yang nak dapatkan pandangan mengenai takaful silakan.... kita kongsi benda baik...

Aku masih bekerja di tempat lama....dah hampir 14 tahun di sini..kalau pi opis pejam mata Insha Allah sampailah..hahahhaha..route yang sama kan..hari2 lalu....

Oklah sebagai permulaan kita sama2 bedua semoga 2017 memberikan kita yang terbaik dari segi aspek,....yg penting kita jgn berhenti berharap....