Nuffnang Ads

Wednesday, March 25, 2015

Wan Danish Muzzammils turns 8

Assalamualaikum

Dah lama tak ngadap blog ni.....alhamdulillah diberi kesempatan untuk menulis lagi..hahha..oh ya kali ni nak cerita pasal birthday danish pada 22/3/2015. kali ni memang rezeki danish dapat sambut di Mannhattan Fish Market Restauran... semuanyer bermula dari aku message MFM HQ..asalnya nak booking sit utk sambut bsday daniah..last2 dah jadi mcm party grand untuk suprisekan danish..apapun terima kasih pada MFM Hq dan MFM Aeon Kulaijaya...korang memang happening.

Untuk menu aku dah beli kupon dari groupon..memang berbaloi2......so settle pasal menu...yang bestnyer MFM bg free decoration dan banyak complimentri yg danish dapat..memang dia king of MFM lah masa hari jadi dia..si adik pun siap2 nak booking masa masa besday dia nanti bulan jun..hahhahahaa..meh layan gambar