Nuffnang Ads

Sunday, June 8, 2014

Kerja Kosong Taman Sri Pulai Perdana

Assalamualaikum....

Sekiranya ada siapa2 yang nak mencari pekerjaan di kedai dobi OD laundry, boleh contact dengan En Wan Rusdan Wan Manan 0137356840 / 0137356840..Memerlukan sekurang-kurangnya 2 orang pekerja yang rajin dan yang penting beretika ya....

Monday, June 2, 2014

Lama tak update!!!! rindu blogging

Assalamualaikum

lama betul tak update blog ni yek.....macam2 hal yang terjadi  sejak kebelakang ni ........dgn komputer yang ting tong...ngan kerja yang bersusun..oohhhhh nak nangis pun ada....tak perlah yang pahit2 simpan aje ya..yang penting happy...ok sebelum pi next entry...nak recall dulu gambo2 or hal2 yg dah berlalu..tapi x sempat nak update.