Nuffnang Ads

Tuesday, May 28, 2013

Demam JDT


 Ayuh Johor...Ayuh Johor.....Luaskan kan KUASA mu Johor...Kami Ada..kami Ada....
Tetap Bersama mu Johor..

Ale..ale..ale..Ale..ale..ale..Ale..ale..ale..Ale..ale..ale..Ale..


Danish n Ipan pun dan hafal lagu ni...

Big Bad Wolff Johor Bahru


Assalamualaikum..

Aauuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!eh Serigala attack Danga City Mall aaaa.......waaa...tak sangka kedatangan cik serigala di sambut ramai ...hahahhaha ni bukan sembarangan serigala nampaknya ni...hehehhehee..

Venue: BIG BAD WOLF....Danga City Mall
Date : 25 Mei-2 Jun 2013
Time : 10am-10pm

Mari kita serbu jualan buku terbesar di JB ni...diskaun dari 75% until 95% tu.....selalu ada kat KL aje..ari ni dah ada kat JB..so jangan lepaskan peluang wahai ulat2 buku....sangat2 berbaloi.....bila masuk aje pintu depan BBW ni jgn lupa amik kotak yg disediakan....hehehe jgn mcm kitaorng lak eksen...x mo bwk kotak ..aim nak beli 2-3 buku aje..ha amik ko sekali kua 20 buah buku ko..pikullah sendiri.....harga buku dari RM5-RM20 utk kebanyakan buku....mcm2 genre buku ada....dari buku masakan, landskap, art, kanak2, history dan mcm2lahhh...singapore syllabus pun ada siap dapat free gift pendrive 2gb..hehehhe

Meh layan apa yg aku dapat hari tu.......aku of coz aim buku masakan...hahahha deeba art&felt..opez tukang bayo..hahahhaha...buku utk danish n ipan pun ada aku belikan jugak....




ha yang ni cik deeba yang beli...almaklum orang kreatif of coz lah kena cari buku cengini utk sumber inspirasi..hahahahahahaha





korang tgk..buku ni siap step by step dia tunjukkan...yg tak tau nak wat muffin pun leh pandai cengitu...hehehe...buku tu ada 75 jenis resepi  muffin yang kita leh cuba masak..bila difikir ishhh murah sangat harga buku tu kalo nak dibandingkan dgn content buku tu.... harga rm20 aje..mana nak cari ? jom serbu BBW...cepat selagi stok masa ada...




ok button badge dgn Fridge Magnet  pun ada jual jugak..tul tak aku eja tu yek? hehehhehehe...rambang aje mata nak pilih...ada 3 biji rm10..ada 3 biji rm15....tapi yg aku paling suka...taraaaaaaaaaa...teringat siaran tv dolu2...hehehhehe











ok buku2 yg diatas tu..aku beli utk danish dan ipan...diorang memang suka giler buku2 cengitu....haaa nanti mula suh aku yg bercerita..almaklum kalo aku yang bercerita mengalahkan host TV....hahahhahahaha...harga buku pun dalam rm5-rm8......mana nak dapat harga mcm tu kan....oklah apa lagi pi lah BBW......novel orgputeh pun rm5 aje.........

Wednesday, May 22, 2013

Keputusan Peperiksaan Mid Year 2013

Assalamualaikum.....

dah lama tak update blog ni..apakan daya tuntutan kerja banyak sangat..hehehehhehe.......ok ari tu ada ceritakan pasal danish nak periksa? ke tak der? hahhahahahahaa..semalam danish dah dapat result....alhamdulillah..lari sikit targetnya...

  • Bahasa Melayu- 95..(aik selalu 100...bila dah tgk balik danish salah satu soalan tapi setiap soalan 5 markah...kesilapan kata penghubung)
  • Matematik - 95...salah satu soalan jugak
  • Sains, Moral, Jawi dan Mewarna all 100
alhamdulillah....oklah takat ni tak nak push2 sangat...budak2 kan...as long as dia leh terima dan faham apa yg di ajar oklah.......tahniah dari ibu dan ayah......hari tu dah janji dengan dia nak belikan tortise utk dia..mmmmmm kita tunggu hari yg sesuai utk membeli ya bang.

ok lately sibuk dengan kedai dobi yg baru dibuka...ok nanti kita update pasal kedai tu ya